Skärmavbild 2015-03-03 kl. 17.44.17

Digitaltryck
Dropshipping
FOTOBÖCKER POSTER
books on demand

Sveriges enda DigitalA Tryckpress med HD LASER

Hos Markbladet digitaltryck hittar ni Sveriges bästa och enda digitala tryckpress med HD kvalité. Vi har också Sveriges enda tryckpress med 7 färger för ännu högre kvalité. 

Prisbelönt kvalité! Marks kommunS enda tryckeri

Som tiderna har förändrats, så har vi. Man vill stå på flera ben därför har vi tagit produktionskompetens från vårt tryckeri
till personliga fotoböcker och tryckkvalitén från fotoböcker till trycksaken. I våra lokaler står Sveriges enda digital tryckpress med HD-laser. Den är även utrustad med 7 färgverk för att höja nivån ett snäpp till.
– Ett vinnande koncept, helt enkelt.

Vi är kommunens enda tryckeri och vi kan hjälpa dig med allt inom tryck. 

Vi brukar säga – Bara det är på papper så kan vi trycka det! Det stämmer dock inte riktigt för vi gör också banderoller, vepor,

pennor och etiketter av plast. I tidningen Markbladets lokaler på andra våning hittar ni ett modernt tryckeri med den allra senaste utrustningen. Vi hjälper dig med det enklaste visitkortet till flera hundra exklusiva hårdinbundna böcker.  

 

Dropshipping av fotoprodukter POSTERS M.M.

Vi utför dropshipping till slutkund av tex. fotoböcker, poster, böcker, kort, studentskyltar, fotokalender. Vi har anpassade system för hantering av filer backoffice där du kan följa hela produktionsgången. API mot era system så ni har full koll.

NYHET! Sälj studentskyltar till dina kunder. Vi kan nu erbjuda fotokloks stora och snygga utbud av studentskyltar till andra företag. Du får tillgång till en egen webshop där du kan beställa skyltarna och sedan välja att få dom skickade direkt till kund eller till er butik/företag. Perfekt för fotobutiker, tryckerier eller fotografer som enkelt kan ta hand om dessa order nu via vårt system.

 

Nyheter

PLANPRINTER

Studentskylt blev en succé direkt på fotoklok.se. För att kunna växa med produkten och klarar av ännu större volym har vi installerat en planprinter, Mimaki JFX200-2513 EX.

MITACASE & BOOK

För att klara den ökade efterfrågan av fotoböcker och print in demand böcker och för att säkerställa produktionen har vi nu investerat i två nya bokbindninsmaskiner från Digibook

Indigo 12000 HD

Näst steg mot framtiden är taget, HP Indigo 12000HD B2 (50x70) med HD-laser. Första och enda installationen i Sverige. Fullmatad med 7 färgstationer. Världens i särklass bästa tryckpress finns nu hos oss, snart även med FM-raster.