Skärmavbild 2015-03-03 kl. 17.44.17

Digital offset
& books on demand

Prisbelönt kvalité!*

Som tiderna har förändrats, så har vi. Man vill stå på flera ben därför har vi tagit produktionskompetens från vårt tryckeri
till personliga fotoböcker och tryckkvalitén från fotoböcker till trycksaken.
– Ett vinnande koncept, helt enkelt.

Vi är kommunens enda tryckeri och vi kan hjälpa dig med allt inom tryck. 

Vi brukar säga – Bara det är på papper så kan vi trycka det! Det stämmer dock inte riktigt för vi gör också banderoller, vepor,

pennor och etiketter av plast. I tidningen Markbladets lokaler på andra våning hittar ni ett modernt tryckeri med den allra senaste utrustningen. Vi hjälper dig med det enklaste visitkortet till flera hundra exklusiva hårdinbundna böcker.  

* FOTOSIDAN MAGASIN NR 3/2014, FOTOSIDAN MAGASIN NR 3/2012, KAMERA & BILD NR 10/2011

 

Nyheter

Duplo 350 Häft

Duplo 350 Digitalt Häft System med en DSF-2200 feeder installerades precis före sommaren. Ett Häft och fals system som är anpassad för digital produktion och mindre upplagor.

2 x BOURG PUR

För att klara den ökade efterfrågan av PUR-limmade fotoböcker och för att säkerställa produktionen har vi nu investerat i ytterligare en CP Bourg BB3002 PUR-C limbindare.

PRÄZICASE PRO

Vi har nu installerat en 3:e maskin för att göra omslag till hårda pärmar. Denna gång en "Präzicase Pro" som är dubbelt så snabb mot våra tidigare Präzicase. Detta för att klara av den ökade efterfrågan av personliga böcker.