Skärmavbild 2015-03-03 kl. 17.44.17

Digitaltryck
books on demand
Dropshipping

Prisbelönt kvalité! Marks kommun enda tryckeri

Som tiderna har förändrats, så har vi. Man vill stå på flera ben därför har vi tagit produktionskompetens från vårt tryckeri
till personliga fotoböcker och tryckkvalitén från fotoböcker till trycksaken.
– Ett vinnande koncept, helt enkelt.

Vi är kommunens enda tryckeri och vi kan hjälpa dig med allt inom tryck. 

Vi brukar säga – Bara det är på papper så kan vi trycka det! Det stämmer dock inte riktigt för vi gör också banderoller, vepor,

pennor och etiketter av plast. I tidningen Markbladets lokaler på andra våning hittar ni ett modernt tryckeri med den allra senaste utrustningen. Vi hjälper dig med det enklaste visitkortet till flera hundra exklusiva hårdinbundna böcker.  

 

Dropshipping av fotoprodukter

Vi utför dropshipping till slutkund av tex. fotoböcker, böcker, kort, studentskyltar, fotokalender. Vi har anpassade system för hantering av filer backoffice där du kan följa hela produktionsgången. API mot era system så ni har full koll.

NYHET! Sälj studentskyltar till dina kunder. Vi kan nu erbjuda fotokloks stora och snygga utbud av studentskyltar till andra företag. Du får tillgång till en egen webshop där du kan beställa skyltarna och sedan välja att få dom skickade direkt till kund eller till er butik/företag. Perfekt för fotobutiker, tryckerier eller fotografer som enkelt kan ta hand om dessa order nu via vårt system.

 

Nyheter

PLANPRINTER

Studentskylt blev en succé direkt på fotoklok.se. För att kunna växa med produkten och klarar av ännu större volym har vi installerat en Mimaki JFX200-2513 EX.

2 x BOURG PUR

För att klara den ökade efterfrågan av PUR-limmade fotoböcker och för att säkerställa produktionen har vi nu investerat i ytterligare en CP Bourg BB3002 PUR-C limbindare.

The FUTURE IS...

...here. Näst steg mot framtiden är taget, B2 (50x70) HD-tryck. Första installationen i Norden. Världens i särklass bästa tryckpress kommer att installeras hos oss inom kort med FM-raster. HP Indigo 12000HD Digital Press. Stay tuned for action...