Skärmavbild 2015-03-03 kl. 17.44.17

BOKPRODUKTION

______________________________________________

Hos oss hittar du en av Sveriges modernaste anläggningar för bokproduktion av små till medelstora upplagor.

FotobÖCKER ON DEAMND

Prova vår onlinetjänst för personliga  fotoböcker
Gör din egna fotobok med dina texter och bilder från 1 ex. 
Besök fotoklok.se och skapa din egen fotobok

PRINT ON DEMAND

Markbladet digitaltryck har den absolut modernaste utrustningen för att trycka och binda dina böcker. Limning av böcker sker med PUR-lim som är upp till 3 ggr. starkare än vanligt EVA-lim.

Vi producerar så väl mjukbandsböcker som hårdinbudna böcker, allt i våra egna lokaler. Böckerna digitaltrycks (digital offset) i så få som 1 ex. Detta är perfekt till tex. årsredovisningar, egen bok, fotoböcker, kataloger, m.m. som ni vill ska ge ett exklusivt intryck. 

Lay-flat bindning
Vi även göra Lay-flat böcker där varje sida i boken ligger helt plant. En mycket exklusiv produkt med tjocka sidor 300-600 g. per varje sida. Vi är det enda tryckeriet i Sverige som kan producera lay flat böcker i medelstora volymer. 

Pekböcker i mindre serier
Vi kan även trycka pekböcker i mindre upplagor (1-300 ex). Vi är faktisk en av de få tryckerier i Sverige som kan producera trycka pekböcker allt i våra egna lokaler.

Dropshipping och produktionslösningar för fotoböcker och fotokalendrar. Återförsäljare av personliga fotoböcker, böcker, barnböcker, pekböcker m.m.
Vi tillhandahåller idag en av Sveriges modernaste anläggningar för produktion av personliga fotoböcker. Vi kan lösa allt från, backoffice, produktion, pack och leverans ut till din kund. Förutom vårt egna märke fotoklok.se producerar vi idag åt flera andra leverantörer på marknaden s.k.dropshipping. Med en enkel koppling till vårt system får tillgång till ett eget backoffice där du kan följa dina order från produktion fram till leverans till din kund. Ni kan även enkelt koppla upp er med API  för att få status direkt i ert system.